7 moduri de stimulare a creșterii părului: va deveni mai lung și mai des peste doar o lună! - Retete Usoare

7 moduri de stimulare a creșterii părului: va deveni mai lung și mai des peste doar o lună!

Citiți fiecare variantă dintre cele enumerate mai jos. Alegeți-o pe cea care vi se potrivește și verificați-i eficiența. După aceasta, ca să abordați problema din altă perspectivă, puteți să încercați următoarea variantă. Fiecare ingredient este eficient și „funcționează” spre binele șuvițelor voastre.

1. ALOE VERA

Tăiați frunzele de aloe vera în jumătăți longitudinale și stoarceți sucul din ele. Încorporați-l în pielea scalpului, la nivelul rădăcinilor firelor de păr, prin mișcări de masare. Astfel veți determina pătrunderea mai profundă a sucului de aloe vera și, de asemenea, veți îmbunătăți circulația sangvină. Lăsați masca să acționeze pe parcursul a 2 ore sau chiar peste noapte. Apoi îndepărtați-o prin spălarea obișnuită a părului.

2. OȚETUL DE MERE

După ce v-ați spălat părul ca de obicei, folosiți oțetul de mere în locul balsamului dumneavoastră preferat. Nu-l îndepărtați cu apă, ci pur și simplu lăsați lichidul excesiv să se scurgă. Uscați părul cu foehnul.

3. ALBUȘUL DE OU

Bateți două albușuri de ouă. Aplicați compoziția pufoasă pe șuvițe. Acoperiți părul cu o pungă de plastic, după care pur și simplu îmbrăcați o căciulă călduroasă. Lăsați masca să acționeze pe parcursul a 40 minute. Spălați-o în totalitate.

4. PRAFUL DE MUȘTAR

Dizolvați 2 linguri de pudră de muștar în 2 linguri de apă fierbinte. Adăugați un gălbenuș de ou, 2 linguri de ulei de brusture și 2 lingurițe de zahăr. Aplicați masca obținută pe păr și acoperiți-l cu o pungă de plastic. Lăsați-o să acționeze timp de 60 minute, după care îndepărtați-o prin spălarea cu apă.

5. CONIACUL

Amestecați un păhăruț de coniac cu două ouă. Adăugați puțin ulei de măsline. Aplicați masca pe rădăcinile firelor de păr și răspândiți-o pe toată lungimea lor. Lăsați-o să acționeze pe parcursul a 60 minute. Apoi spălați-vă părul și uscați-l.

6. LĂMÂIA

Amestecați sucul unei jumătăți de ceapă cu o linguriță de ulei de brusture, sucul unei lămâi și un gălbenuș de ou. Încălziți compoziția obținută pe bain-marie. Aplicați-o în stare caldă pe toată lungimea firelor de păr și spălați-o peste 60 minute.

7. SCORȚIȘOARA

Amestecați 2 lingurițe de scorțișoară cu 4 lingurițe de argilă albastră. Adăugați câteva picături de orice ulei esențial. Aplicați masca pentru 30 minute, după care spălați-vă părul cu șampon.

Suntem siguri că nu veți observa primele rezultate după o singură aplicare. Ele vor apărea peste 1-1.5 luni de la prima aplicare, în condițiile folosirii oricărei dintre măștile descrise mai sus de 2-3 ori/săptămână.

Povestiți-ne ce remedii utilizați și cât sunt ele de eficiente. Folosiți-le pe cele propuse de noi și relatați-ne neapărat despre rezultatele obținute. Aceste măști sunt și eficiente, și sigure. Salvați link-ul în marcaje, ca să reveniți la articolul nostru de fiecare dată, când veți hotărî să stimulați creșterea părului dumneavoastră.

Fiți frumoase și sănătoase!

loading...