9 ALIMENTE, PE CARE REGINA ELISABETA NICIODATĂ NU LE MĂNÂNCĂ. NR. 6 ESTE SURPRINZĂTOR! - Retete Usoare

9 ALIMENTE, PE CARE REGINA ELISABETA NICIODATĂ NU LE MĂNÂNCĂ. NR. 6 ESTE SURPRINZĂTOR!

Probabil sunteți curioși să aflați ce mănâncă membrii familiilor regale, care produse alimentare le permit să-și mențină tinerețea și atractivitatea pe parcursul întregii vieți. Astăzi vă vom dezvălui toate tainele din meniul reginei Elisabeta a II-a și vă vom ajuta să înțelegeți ce-i permite Măriei Sale să se simtă și să arate atât de bine.

Aparent, este destul de dificil să o mulțumești pe Regina Elisabeta. Ea a exclus tocmai 9 alimente din dieta sa, despre care vă vom povesti mai detaliat.

REGINA ELISABETA NU MĂNÂNCĂ:

1. PASTE FĂINOASE

Regina Elisabeta nu consumă paste făinoase și alte feluri de mâncare din gastronomia italiană, care conțin amidon.

2. CARTOFI

Pe masa regală nu trebuie să existe cartofi! De fapt, exact ca și pastele, această legumă a fost exclusă din meniu din cauza conținutului său ridicat de amidon.

3. FRIPTURĂ CU SÂNGE

Nici carnea prăjită rapid nu se servește la masa de prânz a reginei. Ea preferă felurile secundare de mâncare, care se prepară pe grătar. Garnitura ideală pentru carne este reprezentată de legume sau salatele din spanac, dovlecei și broccoli.

4. OUĂ DE GĂINĂ

Aparent, Regina Elisabeta refuză categoric să mănânce feluri de mâncare preparate cu ouă de găină. Bucătarul regal folosește alte tipuri de ouă, precum cele de prepeliță, ca să pregătească masa conducătoarei statului britanic.

5. CEAPĂ ȘI USTUROI

Chiar dacă rețeta originală a unui fel de mâncare presupune utilizarea cepei sau usturoiului, aceste ingrediente trebuie excluse. Odată bucătarul palatului a glumit spunând că ceapa și usturoiul pot deveni cauza eructațiilor regale.

6. PÂINE CU COAJĂ CROCANTĂ

Regina Elisabeta cere cu insistență ca tartinele ei preferate cu gem să fie preparate din felii de pâine, de pe care s-a tăiat coaja în prealabil.

7. ALIMENTE NESEZONIERE

Legumele și fructele nesezoniere nu sunt incluse în dieta regală. Măria Sa se străduie să respecte principiile generale ale alimentației sănătoase. De aceea, mănâncă aceste produse doar când este sezonul lor.

Regina Elisabeta adoră mango. În perioada lunilor ianuarie-mai acest fruct delicios este importat din Thailanda, iar pe parcursul lunilor august-octombrie — din Egipt.

8. BANANE

Regina nu-și permite să mănânce bananele întregi. După părerea ei, acest lucru nu arată destul de grațios. De aceea, ea mănâncă bananele tăiate în bucățele, cu ajutorul furculiței.

9. CEAI DULCE

Dacă doriți să imitați tradiționalul și străvechiul ritual englezesc al ceaiului, nu puneți zahăr în această băutură minunată. Adăugați lapte în ceai și serviți-l cu ciocolata preferată a reginei.

Acum știți ce alimente nu consumă regina, ca să aibă o viață îndelungată și sănătoasă. Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l prietenilor voștri! Probabil și ei vor fi interesați să afle mai multe informații despre dieta Reginei Elisabeta.

loading...