Combinați doar câteva ingrediente simple și obțineți un antibiotic natural foarte puternic! Pregătiți-l și fiți sănătoși! - Retete Usoare

Combinați doar câteva ingrediente simple și obțineți un antibiotic natural foarte puternic! Pregătiți-l și fiți sănătoși!

Curcuma (turmericul) și mierea – cele două ingrediente de bază ale „amestecului auriu” – sunt foarte efective în boli inflamatoare și infecțioase. Acest amestec este un remediu minunat pentru întărirea imunității și pentru prevenirea bolilor oncologice. Unde mai pui că se și prepară foarte simplu!

INGREDIENTE:

-100 gr de miere;

-1 lingură de curcuma (turmeric);

-un praf de piper negru;

-2 linguri oțet de mere;

-1 linguriță coajă rasă de lămâie.

MOD DE PREPARARE:

1.Amestecați turmericul, oțetul de mere și piperul negru.

2.Adăugați coaja rasă de lămâie și mierea.

3.Amestecați bine ingredientele până obțineți o compoziție omogenă.

Piperul negru se adaugă pentru a accelera asimilarea turmericului și acest fapt este demonstrat științific. Păstrați acest amestec-minune într-un borcan închis ermetic și neapărat la frigider.

MOD DE ADMINISTRARE:

Pentru profilaxia răcelilor, alergiilor sezoniere și pentru efect anticancer este nevoie să consumați câte 1 lingură de amestec în fiecare dimineață.

Dacă simțiți primele simptome ale răcelii, acest remediu este ceea de ce aveți nevoie! Luați câte ½ linguriță la fiecare oră în primele 2 zile, apoi câte ½ linguriță la fiecare 2 ore în ziua 3 și 4. Continuați să administrați medicamentul de 3 ori pe zi, până când simptomele vor dispărea complet.

Este foarte important să folosiți remediul corect! Puneți cantitatea de amestec în gură și așteptați până se topește singur. Nu se recomandă să beți imediat apă sau să clătiți cavitatea bucală.

Puteți consuma amestecul la mic dejun, să îl ungeți pe felia de pâine sau să-l adăugați în ceașca cu ceai la temperatura camerei.

Salvați rețeta acestui remediu sănătos și împărtășiți-o prietenilor, pentru că sănătatea celor dragi este de neprețuit!

Fiți sănătoși!

loading...