Cremă delicioasă - cum puteți să o pregătiți foarte repede. Veți avea nevoie doar de 2 ingrediente! - Retete Usoare

Cremă delicioasă – cum puteți să o pregătiți foarte repede. Veți avea nevoie doar de 2 ingrediente!

Maleabila și aerata cremă de zefir poate fi folosită pentru ungerea oricăror blaturi, însă cel mai bine ea se combină cu pandișpanele. Coaceți blatul, tăiați-l în jumătăți longitudinale și ungeți-l cu această cremă, alternând straturile respective cu gem — desertul festiv este gata!

Noi am folosit zefirul din comerț, însă îl puteți pregăti și în condiții casnice. În asemenea caz utilizați-l cât este cald. După cum observați, nu trebuie să adăugați zahăr în cremă: dulceața zefirului este suficientă.

INGREDIENTE:

-100 g de zefir;

-100 g de unt.

MOD DE PREPARARE:

1.Puneți zefirul întreg într-un vas termorezistent. Introduceți-l în cuptorul cu microunde pentru 30 secunde sau topiți-l pe bain-marie.

2.Tăiați untul în cubulețe și lăsați-l puțin să se înmoaie.

3.Apoi trebuie să bateți zefirul încălzit cu mixerul, adăugând treptat bucățelele de unt. Opriți mixarea după ce veți adăuga jumătate din unt.

4.Așezați vasul cu crema într-un vas cu apă rece și continuați mixarea, adăugând untul rămas. Peste 5 minute crema va fi gata!

Crema de zefir poate fi folosită pentru umplerea eclerelor sau decorarea deserturilor: utilizând un pos cu dui, veți realiza cu ușurință frunzulițe, floricele sau fâșii ferme. Nu uitați să distribuiți această rețetă excelentă prietenilor voștri!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!