Cu „vampirii energetici” sub același acoperiș! Plantele, care absorb toată energia dumneavoastră. - Retete Usoare

Cu „vampirii energetici” sub același acoperiș! Plantele, care absorb toată energia dumneavoastră.

Dragostea oamenilor este la fel de importantă pentru plante, precum udarea oportună și substratul calitativ. Ele vă vor returna din plin grija, pe care le-o dăruiți în fiecare zi. Plantele purifică aerul și absorb energia negativă, care se adună în încăperi pe parcursul zilei.

Energia plantelor este un subiect complicat. Cu cât ea va coincide mai mult cu aura dumneavoastră, cu atât mai mare va fi simpatia, pe care o veți simți față de anumite plante. Plantele alese corect nu vor îmbunătăți doar energetica casei, ci și starea fizică și psihică a locatarilor ei.

Astăzi echipa noastră vă va face cunoștință cu plantele, care trebuie înmulțite cât mai mult și cu cele care trebuie evitate.

PLANTELE-VAMPIRI

1. IEDERA

Precum toate plantele curgătoare, iedera atrage diverse boli în casă și provoacă certurile. Cel mai bine ar fi să nu o țineți nici în birouri. Iedera are energie masculină și practic alungă bărbații din locuința, în care se află.

2. MONSTERA

Feriți-vă de această plantă! În niciun caz nu o puneți în dormitoare și odăile copiilor. Dacă în casă locuiesc copii sau oameni vârstnici, Monstera va începe să se hrănească activ cu energia lor. Cel mai bine ar fi să nu o țineți în casă.

3. DIEFFENBACHIA

Fără îndoială, nu este potrivită pentru încăperile mici. Absoarbe toată energia, fără să o diferențieze — și pe cea pozitivă, și pe cea negativă. Va fi mult mai utilă în camerele mari: acolo ea va deveni un purificator bun al aerului.

4. BEGONIA

Este o plantă-vampir folositoare. Dacă aveți deseori oaspeți, puneți 1-2 ghivece cu aceste plante grațioase pe un pervaz din partea sudică a casei. Begoniile vor absorbi toată energia — și pozitivă, și negativă — iar peste un oarecare timp vă vor returna partea ei bună.

5. ORHIDEEA

Da-da, totul este corect! Orhideele adorate de toți sunt capabile să stoarcă toată energia din locatarii casei, în care se află. Ele sunt deosebit de periculoase pentru oamenii indeciși, cu voință slabă. Influența orhideei se resimte cel mai mult în timpul nopții și răsăritului.

PLANTELE FOLOSITOARE

1. MUȘCATA

Tufele frumoase și puternice de mușcate vă vor ocroti de deochi, vrăji și blesteme. Ele vor absorbi energia răuvoitorilor și invidioșilor. Dacă dumitale sau apropiații dumneavoastră sunt chinuiți de coșmaruri și anxietate, puneți mușcatele pe pervazurile din dormitor. Ele creează o atmosferă plăcută și confortabilă.

2. AZALEEA

Energia acestei plante risipește bârfele, egoismul și zgârcenia. Ea vă va ajuta să obțineți succese personale. Azaleea influențează pozitiv persoanele bune și ospitaliere, dăruindu-le vioiciune și stare de bine.

3. FICUSUL

Dacă vreți să avansați pe scara profesională, însă există factori, care stopează acest lucru, procurați măcar un ghiveci cu această plantă. Energetica ficusului contribuie la dezvoltarea abilităților organizatorice, intuitive și la luarea deciziilor corecte cu calcularea consecințelor.

4. CHLOROPHYTUM (PLANTA – PĂIANJEN)

Este o plantă de neînlocuit pentru bucătăriile dotate cu aragaz. Niciun fel de hotă nu este mai eficientă decât 3-4 exemplare mari de Chlorophytum. Chlorophytum-ul vă va susține activitatea și vă va dărui o bună dispoziție.

5. DRACAENA

Această plantă va menține bunăvoința și căldura sufletească în casă. Dracaena călește optimismul, mărește energia pozitivă și îmbunătățește calitatea vieții oamenilor. Se consideră că cea mai puternică plantă este cea crescută cu propriile mâini, dintr-un butaș mic.

Aceasta este lista de prieteni și inamici. Suntem siguri că veți găsi plantele potrivite pentru dumneavoastră! Povestiți-le neapărat apropiaților voștri despre ajutoarele casnice de neînlocuit și fiți întotdeauna în armonie cu sine însuși și lumea înconjurătoare!

loading...