DACĂ VREȚI SĂ GĂTIȚI P RJOALE ATUNCI FĂCEȚI-LE DOAR AȘA. 7 SECRETE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUNOASCĂ ORICE GOSPODINĂ! - Retete Usoare

DACĂ VREȚI SĂ GĂTIȚI P RJOALE ATUNCI FĂCEȚI-LE DOAR AȘA. 7 SECRETE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUNOASCĂ ORICE GOSPODINĂ!

Atât de suculente n-am mai gustat până acum. Pe lângă ciorbe, pârjoalele sunt una dintre felurile de mâncare cele mai iubite de către est-europeni. Sunt universale și totodată gustoase. De aceea orice garnitură ai alege, toți vor rămâne mulțumiți!

Acest fel de mâncare îl gătesc multe gospodine și fiecare le gătește în felul ei. Aici apar contadicții. De aceea, noi am decis să vă împărtășim cele mai utile și interesante secrete referitoare la gătirea pârjoalelor:

1.Folosiți doar carne tocată de către voi. Cel mai bine este să amestecați două feluri de carne: de porc, de vită, de curcan, de miel.

2.Pentru ca pârjoalele să iasă mult mai suculente și picante, adăugați ceapă tocată mărunt. Este de dorit să o prăjiți și să o puneți rece în carnea tocată.

3.Pentru ca pârjoalele să fie moi, persoanele cu experiență adaugă miez de pâine albă. Vă sfătuim să îl înlocuiți cu orice legumă, de exemplu cu cartof, varză, morcov. Vor ieși la fel de gustoase.

4.Așii în culinărie, în carne a tocată adaugă gheață zdrobită. Pârjoalele se fac imediat și se prăjesc. În zonele unde au fost bucăți mici de gheață vor rămâne locuri goale. Astfel pârjoalele vor fi și mai pufoase.

5.În mijlocul pârjoalelor, puneți câte o bucățică de unt, așa vor fi mai suculente.

6.Prăjiți pârjoalele în ulei încins sau unt topit. La început, gătiți-le la foc mare până se formează crusta. Apoi dați focul mai încet pentru ca să le păstrați suculența. Nu le întoarceți de foarte multe ori de pe o parte pe alta, este de ajuns de câteva ori.

7.Dacă doriți,înainte să prăjiți pârjoalele, puteți să le scufundați în albuș mixat-vor deveni suculente și foarte gustoase.

Sperăm că aceste informații vă sunt utile. Nu uitați să le spuneți și prietenilor voștri care sunt secretele unor pârjoale ideale!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!