DESERT AERAT CU BRÂNZĂ DULCE DE VACI ȘI ANANAS. SE PREPARĂ EXTREM DE SIMPLU! - Retete Usoare

DESERT AERAT CU BRÂNZĂ DULCE DE VACI ȘI ANANAS. SE PREPARĂ EXTREM DE SIMPLU!

Aproape toți oamenii, de la mic la mare, adoră dulciurile. Probabil, pentru mulți dintre noi nu există altceva mai gustos decât deserturile de casă. De aceea, gospodinele se străduiesc să-și răsfețe familia în weekend cu ceva neobișnuit și delicios. Noi vă propunem să atrageți atenția la aeratul desert „Old Riga”, care se prepară incredibil de ușor. Unii locuitori din orașul Riga nici măcar nu au auzit de el, iar alții îl gătesc de mult timp și cu multă plăcere. Desertul este foarte fin!

INGREDIENTE:

-400 g de brânză dulce de vaci;

-200 g de smântână fermentată;

-o conservă de ananas;

-500 ml de suc de ananas;

-25 g de gelatină;

-½ conservă de lapte condensat;

-vanilină — după gust;

-stafide — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Dizolvați gelatina în sucul de ananas (dacă îl veți prepara din fructe proaspete, dați-l în clocot înainte de a-l combina cu gelatina) și puneți amestecul deoparte pentru aproximativ 60 minute.

2.Între timp bateți brânza, vanilina, laptele condensat și smântâna cu blenderul.

3.Puneți gelatina umflată pe bain-marie și așteptați până se va dizolva complet.

4.Combinați compoziția omogenă de brânză cu ananasul tăiat în cubulețe (lăsați câteva semicercuri pentru decor) și gelatina dizolvată în sucul de ananas. Adăugați stafidele înmuiate în prealabil în apă fierbinte.

5.Transferați desertul într-o oarecare formă (sau în mai multe) tapetată cu folie alimentară, în care ați așezat în prealabil semicercurile de ananas și dați-l la frigider până se va închega. Apoi serviți-l alături de apropiații dumneavoastră.

Distribuiți rețeta neobișnuitului desert „Old Riga” prietenilor voștri! Permiteți-le și lor să încerce să-l pregătească!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...