ÎNĂLBITORUL NATURAL PENTRU RUFE, CU CARE NU POATE FI COMPARAT NICIUN PRODUS DIN MAGAZINE! - Retete Usoare

ÎNĂLBITORUL NATURAL PENTRU RUFE, CU CARE NU POATE FI COMPARAT NICIUN PRODUS DIN MAGAZINE!

Rufele albe au căpătat o nuanță surie, iar bluza dumneavoastră preferată, de culoare albă, a suferit din cauza deodorantului și transpirației? Din păcate, îmbrăcămintea albă este foarte capricioasă și necesită o îngrijire deosebită. Iar multe soluții de albire nu reușesc de fiecare dată să se descurce cu această sarcină.

Echipa noastră știe cum să albească rufele în condiții casnice, utilizând doar o singură soluție naturală.

CUM PUTEȚI ALBI RUFELE CU PEROXID DE HIDROGEN

Peroxidul de hidrogen reprezintă primul ajutor în înălbirea rufelor. El eliberează oxigenul activ, care susține procesul de înălbire. Ca să refaceți albeața rufelor, este necesar să folosiți peroxidul de hidrogen de 3%.

1.Dizolvați o linguriță de peroxid de hidrogen în 2 litri de apă caldă. Înmuiați rufele albe în această soluție pentru 20 minute. La fiecare 5 minute amestecați-le, ca să se albească uniform. Nu uitați să le clătiți în apă curată!

2.Ca să curățați petele galbene din zona subrațului, dizolvați o lingură de oțet în 2 pahare de apă caldă și înmuiați hainele în soluția obținută pentru 20 minute.

Apoi amestecați o lingură de peroxid de hidrogen, o lingură de sare și ½ pahar de bicarbonat de sodiu până vor căpăta consistența unui terci. Scoateți hainele din apa cu oțet, scuturați-le și aplicați „terciul” pregătit pe zonele lor murdare. Lăsați-l să acționeze timp de 20 minute. După aceasta spălați rufele ca de obicei.

Există multe modalități de înălbire a rufelor în condiții casnice, folosind compuși disponibili. Avantajul acestor substanțe constă în faptul că ele sunt sigure, naturale și nu determină apariția alergiilor.

V-a plăcut articolul? Distribuiți-l prietenilor voștri!

loading...

Leave a Reply

one × five =