AM ÎNCEPUT SĂ FOLOSESC ACEASTĂ VITAMINĂ CORECT ȘI TENUL MEU A AVUT O EVOLUȚIE INCREDIBILĂ! SUNT ÎNCÂNTATĂ! - Retete Usoare

AM ÎNCEPUT SĂ FOLOSESC ACEASTĂ VITAMINĂ CORECT ȘI TENUL MEU A AVUT O EVOLUȚIE INCREDIBILĂ! SUNT ÎNCÂNTATĂ!

Mască de morcov și avocado

Ambele ingrediente sunt bogate în vitamina E. Fierbeți puțin morcov la foc mic și după ce se răcește, îl pisați. Luați 2 linguri de piure de morcov, 2 linguri de piure de avocado proaspăt și adăugați 8 capsule de vitamina E. Amestecați bine și masca e gata.

Spălați fața cu apă caldă înainte să aplicați masca. Astfel porii se deschid și pielea absoarbe elementele nutritive din mască. Aplicați masca pe pielea din zona feței, gâtului și decolteului și lăsați-o să acționeze 20 de minute. După care, vă spălați cu multă apă rece.

Mască de banane și vitamina E

Pregătiți 2 linguri de piure de banane și adăugați 5-8 capsule de vitamina E. Aplicați masca pe tenul curat pentru 30 de minute. Spălați cu apă rece.

Mască cu ou și vitamina E

Amestecați 1 gălbenuș cu 3-5 capsule de vitamina E și aplicați compoziția pe pielea curată din zona gâtului și decolteului pentru 30 de minute. Spălați cu apă caldă.

Faceți aceste măști în fiecare seară timp de 10 zile, apoi peste o zi. Tenul dumneavoastră va deveni mai neted, elastic și sănătos.

Se recomandă să consumăm produse ce conțin vitamina E în fiecare zi, acest lucru face tenul mai tânăr și mai sănătos.

Produsele care conțin vitamina E sunt: morcov, avocado, gălbenușuri, pâine de secară, ulei de semințe de in, ulei de cocos, legume cu frunze verzi, spanac, migdale, alune, măsline, nuci, susan, semințe chia și de in.

Fiți sănătoși și veșnic tineri!

loading...