A ÎNVELIT LINGURIȚELE ÎN ALUAT ȘI LE-A DAT LA CUPTOR… REZULTATUL? - Retete Usoare

A ÎNVELIT LINGURIȚELE ÎN ALUAT ȘI LE-A DAT LA CUPTOR… REZULTATUL?

Există gospodine, care nu iubesc rețetele complicate. Genialitatea acestei gustări constă în simplitatea sa. În primul rând, puteți utiliza foietaj deja preparat — gustul aperitivului nu va avea de suferit. În al doilea rând, permite o mulțime de variații. Iată unde pot fi aplicate ideile culinare! Și ultimul bonus: aspectul deosebit al acestei gustări — luxul restaurantelor în condiții casnice. Este o idee minunată! Suntem foarte siguri că o veți îndrăgi!

 

CE PUTEȚI PREGĂTI DIN FOIETAJ?

Acestea sunt cele mai originale mini-tarte, pe care le-am văzut până acum! Le puteți pregăti cu diverse umpluturi. Acum vă vom prezenta aspectuoasa variantă clasică — cu icre roșii.

INGREDIENTE:

-foietaj;

-câteva lingurițe obișnuite;

-unt congelat;

-icre roșii.

MOD DE PREPARARE:

 

1.Întindeți aluatul într-o foaie cu grosimea de 3-4 mm și așezați lingurițele pe ea, lăsând o distanță de aproximativ 4 cm între ele. Folosind un cuțit, decupați silueta fiecărei lingurițe.

2.Lipiți ușor aluatul de lingurițe, astfel încât el să adopte forma lor.
3.Tapetați o tavă cu hârtie de copt și așezați lingurițele acoperite cu aluat pe ea.
Coaceți această capodoperă culinară pe parcursul a 15 minute la 180°C!

4.Lăsați lingurițele să se răcească complet!
5.Dați untul congelat prin răzătoarea mică.

6.Umpleți lingurițele cu unt ras și așezați icrele roșii deasupra lui. Gata! Sunt nemaipomenit de gustoase, iar aspectul lor este formidabil!

7.Acum știți ce puteți prepara rapid din foietaj! Evident, puteți utiliza și foietaj pregătit de dumneavoastră. Totul pentru răsfățarea oaspeților!

Dacă v-a impresionat această idee, arătați-li-o neapărat și prietenilor voștri! Cel mai probabil ei încă nu cunosc un asemenea mod de servire a aperitivelor.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...

Leave a Reply

five × 3 =