Pârjoale deosebite din carne de pui: fine la interior, rumene și crocante la exterior. În plus, se prepară rapid! - Retete Usoare

Pârjoale deosebite din carne de pui: fine la interior, rumene și crocante la exterior. În plus, se prepară rapid!

Astăzi vrem să vă oferim o rețetă deosebită de pârjoale. Este o rețetă foarte veche, a cărei origine nu este cunoscută cu exactitate. Însă acest aspect nu este important, deoarece nu influențează calitățile gustative ale preparatului final. Fără îndoială, pârjoalele sunt delicioase, aspectuoase și sățioase! Gătiți-le împreună cu noi!

INGREDIENTE:

-2 piepți de pui;

-100 g de unt;

-2 ouă;

-6 linguri de pesmet;

-10 linguri de ulei;

-sare, piper negru măcinat, alte condimente — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Folosind un cuțit greu și ascuțit, tocați piepții de pui. Atenție: cel mai bine ar fi să nu utilizați mașina de tocat carne (în caz extrem — blenderul în regim pulsatil).

2.Transferați carnea tocată într-un bol și începeți să o frământați. Nu uitați să o asezonați cu sare, piper negru măcinat și condimentele dumneavoastră preferate.

3.Adăugați untul moale în carnea tocată și amestecați-le foarte bine.

4.Modelați pârjoalele. Noi am obținut 12 bucăți.

5.Bateți ouăle într-un bol potrivit. De asemenea, pregătiți o farfurioară cu apă curată, cu care vă veți umezi palmele și un vas cu pesmetul.

Folosind metoda panadei duble (tăvăliți pârjoalele prin pesmet, după care prin ou bătut și iarăși prin pesmet), realizați acești pași cu fiecare pârjoală.

6.Dați pârjoalele pregătite la congelator pentru 20 minute.

7.Încingeți uleiul într-o tigaie. Scoateți pârjoalele din congelator și prăjiți-le pe parcursul câtorva minute pe fiecare parte. Nu trebuie să le prăjiți până vor fi gata, ci doar până se vor rumeni.

8.Transferați pârjoalele din tigaie pe o tavă. Setați temperatura cuptorului la 200°C și coaceți-le timp de 10 minute.

9.Pârjoalele sunt gata!

Fie ca și prietenii voștri să afle cum se prepară aceste pârjoale deosebite — arătați-le această rețetă reușită! De asemenea, ne vom bucura dacă ne veți povesti în comentarii ce tip de pârjoale preferați și dacă în familiile voastre există rețete, care se transmit din generație în generație!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...