PARJOALE DIN CEAPĂ — UN DELICIU ECONOMIC, CE SE PREPARĂ FOARTE RAPID! - Retete Usoare

PARJOALE DIN CEAPĂ — UN DELICIU ECONOMIC, CE SE PREPARĂ FOARTE RAPID!

Echipa noastră se grăbește să vă bucure cu o nouă rețetă economică! Când cineva gustă aceste pârjoale, nu reușește să ghicească imediat din ce sunt ele preparate: fie ciuperci, fie pește, fie legume… Însă ingredientul lor principal este banala ceapă!

Pârjoalele din ceapă vă vor ajuta să diversificați meniul de post și vor fi îndrăgite chiar și de cei care nu suportă ceapa în mâncare: gustul ei nu se va simți după prăjire și înnăbușire. Această mâncărică este puțin costisitoare, dar bună de te lingi pe degete!

INGREDIENTE:

-2 cepe mari;

-un cartof mare;

-3 linguri de griș;

-sare — după gust;

-ulei — pentru prăjit;

-un litru de suc de roșii.

MOD DE PREPARARE:

1.Tăiați ceapa cât mai mărunt (cel mai important este să evitați plânsul). Puteți realiza acest proces cu ajutorul robotului de bucătărie.

2.Dați cartoful prin răzătoarea mică. Combinați-l cu ceapa și sărați compoziția obținută. Ca să obțineți un gust mai intens, puteți înlocui sarea cu o lingură de sos de soia.

3.Adăugați grișul, amestecați și lăsați compoziția să se odihnească timp de 10-15 minute (ca să se umfle grișul).

4.După ce compoziția va deveni mai omogenă, modelați pârjoalele cu mâinile umede și prăjiți-le în ulei, pe ambele părți.

5.Puneți pârjoalele prăjite într-o cratiță cu pereții groși și turnați sucul de roșii peste ele. Înnăbușiți-le timp de 30 minute la foc redus, fără să le amestecați și fără să le întoarceți.

Pârjoalele ies pufoase, rumene și își mențin foarte bine forma. Sunt un supliment minunat pentru orice garnitură! Le puteți servi chiar și cu o felie de pâine. Foarte gustoase!

Vă recomandăm această rețetă cu mult drag! Nu uitați să o distribuiți și prietenilor voștri!

Poftă bună!

loading...

Leave a Reply

5 × three =