Pentru ca la 45 ani tenul dumneavoastră să arate ca la 30 ani, luați o linguriță, scufundați-o în... - Retete Usoare

Pentru ca la 45 ani tenul dumneavoastră să arate ca la 30 ani, luați o linguriță, scufundați-o în…

CUM PUTEȚI SĂ MENȚINEȚI TINEREȚEA TENULUI?

1. Înainte de a merge la culcare, îndepărtați tot machiajul de pe față și aplicați o cremă hidratantă pe ea. Luați lingurițele și dezinfectați-le cu ajutorul alcoolului sanitar.

2. Răciți lingurițele în apă rece ca gheața și aplicați-le pe pleoapele superioare. Repetați această procedură de 5 ori. Apoi procedați similar cu pleoapele inferioare. Aceste acțiuni vor înlătura cearcănele și pungile de sub ochi.

3. După ce veți termina aplicarea lingurițelor pe pleoape, uscați-le și scufundați-le în ulei încălzit de măsline. Începeți să masați tenul. Masați-l lent, apăsând ușor și mișcând lingurițele de-a lungul liniilor: mișcați-le de la baza nasului (spațiul dintre sprâncene) spre zona temporală (tâmplele) și linia de creștere a părului. Treceți la pleoape și deplasați lingurița unsă cu ulei de la unghiul intern spre cel extern al ochiului, pe obraji — de la aripile nasului până la tâmple, de la barbă spre zona temporală (tâmplele), pe gât — de la baza lui până la barbă.

Fiecare mișcare trebuie realizată de minim 10 ori. Pentru ca lingurița să alunece liber pe piele, înmuiați-o periodic în ulei. După ce veți termina masajul, spălați-vă fața cu apă călduță. Nu trebuie să o frecați tare: uleiul rămas va fi absorbit și va hidrata pielea.

Masajul feței cu lingurițele trebuie realizat înainte de culcare, pe parcursul a 10-12 zile. Sperăm că aceste informații folositoare vă vor ajuta să scăpați de cearcănele și pungile neplăcute de sub ochi și să reduceți numărul ridurilor.

Vă dorim să rămâneți întotdeauna sănătoase și frumoase! Distribuiți acest articol prietenelor voastre: și ele pot încerca această metodă simplă!

loading...