SUCUL CARE RESTABILEȘTE ENERGIA ORGANISMULUI, ÎNTĂREȘTE IMUNITATEA ! - Retete Usoare

SUCUL CARE RESTABILEȘTE ENERGIA ORGANISMULUI, ÎNTĂREȘTE IMUNITATEA !

Acest suc a fost recomandat oamenilor, care suferă de cancer, deoarece el restabilește energia organismului, întărește imunitatea și îmbunătățește rezultatele analizelor sangvine.

Sucul se prepară destul de ușor și are un singur neajuns: nu este delicios. Totuși, cum numai veți vedea rezultatele, veți înțelege că chiar merită să-l consumați!

Sucul constă din sfeclă roșie și morcov. Pe parcursul multor decenii el a fost recomandat persoanelor care urmează cure chimioterapice, deoarece reprezintă o „armă” ideală împotriva influențelor negative ale acestor tratamente anticanceroase contemporane. Și, cu toate că majoritatea oamenilor spun că sucul nu este prea delicios, ei încă nu au renunțat la a-l consuma, deoarece el oferă rezultate fantastice.

Iată de ce se spune că acest suc „întoarce oamenii de pe lumea cealaltă”. Totuși, această afirmație nu indică faptul că sucul poate fi băut doar dacă suferiți de oarecare afecțiuni!

Dacă vă simțiți obosiți, secați de energie sau depresivi, această băutură poate fi tratamentul, de care aveți nevoie!

INGREDIENTE:

-un kg de sfeclă roșie;

-o lămâie;

-½ kg de morcov;

-3 portocale;

-3 mere;

-un kg de miere.

MOD DE PREPARARE:

1.Pur și simplu spălați toate ingredientele și mărunțiți-le într-un blender.

2.Veți obține un suc roșu, pe care trebuie să-l turnați în sticle (sau, în mod ideal, în borcane, deoarece plasticul merită evitat) și să-l păstrați la frigider.

3.Sucul va da cele mai bune rezultate, dacă veți bea câte jumătate de pahar dimineața, pe stomacul gol.

Dacă veți consuma zilnic acest suc, veți simți un flux nemaipomenit de energie peste doar 10 zile, iar dispoziția dumneavoastră se va îmbunătăți semnificativ.

Fiți sănătoși!

Nu uitați să distribuiți aceste informații utile prietenilor voștri!

loading...