Turtița împotriva tusei — cel mai eficient remediu popular. Se aplică înainte de somn și problema dispare până dimineața! - Retete Usoare

Turtița împotriva tusei — cel mai eficient remediu popular. Se aplică înainte de somn și problema dispare până dimineața!

Tusea este cea mai neplăcută parte din cadrul oricărei răceli sau afecțiuni virale. Uneori acest simptom deranjant nu numai că îl lipsește pe om de posibilitatea de a-și exprima gândurile, ci nici nu-i permite să adoarmă. Deosebit de neplăcute sunt momentele, în care tusea îi chinuie pe copii, iar mamele lor încearcă să-i ajută, însă fără rezultate vizibile.

De asemenea, există situații, în care vă simțiți absolut sănătos, însă tusea productivă tot nu mai trece. Atunci iarăși fugiți la farmacie și cumpărați tot felul de siropuri și picături, ca să evitați posibilele complicații. Aparent, în asemenea cazuri, puteți apela la medicina populară.

Vrem să vă oferim rețeta unui remediu natural foarte eficient, care vă va pune pe picioare doar într-o noapte. Turtița din miere și muștar reprezintă o adevărată minune și poate fi considerată o alternativă excelentă pentru cataplasmele cu muștar.

Mierea a devenit celebră, datorită proprietăților sale vindecătoare. Cel mai frecvent ea este utilizată în tratamentul afecțiunilor inflamatorii respiratorii și răcelilor. Doar că noi ne-am obișnuit să o mâncăm, să o adăugăm în băuturi și remedii populare. Aparent, mierea poate fi inclusă în compoziția unei comprese eficiente, care contribuie la vindecarea tusei enervante.

CUM SE PREPARĂ TURTIȚA ÎMPOTRIVA TUSEI

Ingrediente:
-o lingură de miere;

-o lingură de pudră de muștar;

-o lingură de ulei de floarea-soarelui;

-făină.

Mod de preparare:
1.Combinați mierea, pudra de muștar și uleiul cu o cantitate suficientă de făină, astfel încât să obțineți o turtiță densă și practic nelipicioasă.

2.Aplicați turtița rezultată pe o bucată de pânză.

3.Apoi trebuie să așezați compresa pe torace (în zona plămânilor), astfel încât ea să nu ajungă pe zona cardiacă.

4.După aceasta înfășurați cutia toracică cu un fular gros, de lână. Puteți să îmbrăcați un pulovăr călduros deasupra lui.

5.Dacă aplicați compresa unui copil, lăsați-o să acționeze pe parcursul a 2.5 ore. Iar dacă este vorba de un adult, o puteți lăsa peste noapte.

Aplicarea acestei comprese nu se recomandă persoanelor alergice la componentele ei. Dacă dumneavoastră sau copilul vostru veți simți apariția mâncărimii și disconfortului, îndepărtați compresa și spălați zona afectată cu apă caldă. De asemenea, turtița poate fi aplicată pe spate. Și, desigur, nu uitați de șosetele călduroase și băuturile calde. Distribuiți acest articol util prietenilor voștri și fiți sănătoși!

Leave a Reply

9 + 16 =