UN REMEDIU SIMPLU ȘI NATURAL PENTRU CEI CARE SUFERĂ DE CONSTIPAȚIE SAU GREUTATE EXCESIVĂ! - Retete Usoare

UN REMEDIU SIMPLU ȘI NATURAL PENTRU CEI CARE SUFERĂ DE CONSTIPAȚIE SAU GREUTATE EXCESIVĂ!

Remediul, despre care vă vom povesti în continuare, contribuie la arderea grăsimilor și are efect laxativ! Acest aspect este foarte important, îndeosebi pentru cei care suferă de constipație frecventă, ale cărei consecințe sunt senzația de greutate abdominală și intoxicația organismului.

Remediul trebuie luat înainte de somn: aici se ascunde un șiretlic deosebit! În timpul somnului organismul nostru este capabil să întrețină recuperarea musculară, iar grăsimea lui nu este influențată în niciun fel. Consumând un pahar din acest elixir înainte de culcare, veți stimula metabolismul și arderea depunerilor lipidice.

INGREDIENTE:

-250 ml de apă fiartă;

-jumătate de lămâie;

-câteva fire de pătrunjel;

-un praf de scorțișoară;

-o linguriță de oțet de mere;

-o linguriță de miere.

MOD DE PREPARARE:

1.Adăugați lămâia tăiată în cerculețe și pătrunjelul mărunțit în apa la temperatura camerei. Lăsați băutura să se infuzeze. Cel mai bine este să pregătiți aceste ingrediente de dimineață și să le lăsați la infuzat până seara.

2.Apoi strecurați soluția rezultată și adăugați mierea, scorțișoara și oțetul în ea.

Ca să fie mai eficientă, băutura trebuie consumată înainte de somn, peste 2 ore de la cină. Chiar în următoarea zi veți observa diferența — băutura este capabilă să reducă până la 500 g din greutatea excesivă într-o singură noapte!

Cura respectivă durează 2 săptămâni, după care este necesară o pauză de 3 zile. Apoi puteți să o continuați până la atingerea rezultatelor dorite.

Propuneți-le și prietenilor voștri să încerce acest elixir natural!

Fiți sănătoși!

loading...